Apteekkipalvelumme

Reseptin uusiminen, lääkkeiden annosjakelu ja yhteisvaikutusohjelma

Kun asioit Salon Vanhassa Apteekissa, palvelemme sinua kaikissa tarvitsemissasi apteekkiasioissa. Saat meiltä niin perinteisellä kuin sähköiselläkin reseptillä toimitetut lääkkeet, monipuolisen valikoiman ravintovalmisteita sekä itsehoitolääkkeitä.  

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa lääke- ja apteekkiasioita koskevissa valinnoissa löytääkseen juuri sinulle sopivimmat vaihtoehdot.

Reseptin uusiminen

Jätä reseptisi meille uusittavaksi, jos se ei ole enää voimassa tai olet käyttänyt kaikki reseptissä määrätyt lääkkeet. Joissakin tapauksissa reseptin uusiminen vaatii lääkärin vastaanottokäynnin. Kysy meiltä neuvoa reseptin uusimista askarruttavissa kysymyksissä. 

Lääkkeiden annosjakelu

Etenkin vanhemman väestön lääkehoito voi parantua huomattavaksi lääkkeiden annosjakelun ansiosta. Aina kerrallaan otettavat tabletit pakataan annospusseihin, jotka toimitetaan asiakkaalle sovituin aikavälein, esimerkiksi kerran viikossa. Näin lääkkeiden otto on helppoa ja säännöllistä. Myös lääkkeiden päällekkäiskäyttö vähenee, kun annostelu on tehty asiantuntijan toimesta. 

Lääkkeiden yhteisvaikutusohjelma

Lääkkeiden yhteisvaikutusohjelman avulla koulutuksen saanut asiantuntijamme käy läpi kaikki asiakkaan käyttämät lääkkeet ja tarkistaa niiden yhteisvaikutukset. Palvelu on erittäin hyödyllinen etenkin niille, joilla on useampi perussairaus ja joiden lääkehoidosta vastaa useampi eri lääkäri.